Imprint

Ansvar for lenker
Produktet vårt inneholder lenker til eksterne nettsteder fra tredjeparter, og vi har ingen innflytelse på innholdet deres. Derfor kan vi ikke akseptere noe ansvar for dette tredjepartsinnholdet. Den respektive leverandøren eller operatøren av disse sidene er alltid ansvarlig for innholdet på de lenkede sidene. De lenkede sidene ble sjekket av oss for mulige juridiske brudd på det tidspunktet lenken ble opprettet. Ikke noe ulovlig innhold var synlig da koblingen ble opprettet. En permanent kontroll av innholdet på de lenkede sidene er ikke rimelig uten konkrete bevis for brudd. Så snart vi blir kjent med lovbrudd, vil vi fjerne slike lenker umiddelbart.

Leverandør
Nettstedet norwegianmilfs.com er levert av Qualidates AG, med kontor i Turmstrasse 18, 6312 Steinhausen, Switzerland. Qualidates AG er registrert i det kommersielle registeret i Kanton Zug med organisasjonsnummer CHE-179.979.549 . Vårt momsnummer er CHE-179.979.549 MWST. Konsernsjef er .
Hvis du har noen generelle spørsmål om betaling, oppsigelse eller et premium-medlemskap, se vår supportside her: kundeserviceside der vi svarer på ofte spurte spørsmål. Selvfølgelig kan du også kontakte oss via e-post support@qdhelp.ch, faks +41415087589 eller per post.